Begin je binnenkort met je bedrijf en ben je op zoek naar een logo of heb je een logo en ben je er niet (meer) tevreden mee? Ik help je graag met het ontwerpen van een logo naar jouw wens. Ik vind het belangrijk dat het logo er niet alleen mooi uitziet, maar ook aansluit bij jouw doelgroep en jouw verhaal zo goed mogelijk uitdraagt. Daarom vind ik het belangrijk om jou en je bedrijf goed te leren kennen.

Mijn ontwerpstijl is minimalistisch met oog voor typografie, vorm en kleur. Aangezien ik illustrator en ontwerper ben, vind ik het ook erg leuk om illustratieve logo’s (met bijvoorbeeld handgetekende of geaquarelleerde elementen) te ontwerpen! Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om te kijken of mijn stijl je aanspreekt!

Indien je dat wenst, ontwerp ik ook jouw:

  • visitekaartje
  • briefpapier
  • enveloppe

Indicatie van de prijzen (excl. BTW, excl. drukwerk) 

  • Logo : € 350 euro
  • Visitekaartje : € 150
  • Briefpapier : € 100
  • Envelop : € 100

Compleet pakket voor € 650

 

 

WERKWIJZE

De aanvraag
Vul het contactformulier in met jouw vraag of wensen. Ik mail jou een vragenlijst. Mail mij deze terug en maak eventueel een bord op pinterest aan met logo’s die jou aanspreken. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw bedrijf en jouw wensen.

Persoonlijk gesprek
Het liefst spreek ik de informatie nog even persoonlijk met je door. Als je niet in de buurt woont, plannen we een telefoontje, facetime of skype moment in.

Offerte en akkoord
Aan de hand van je wensen maak ik een vrijblijvende offerte. Als je akkoord bent met de offerte start de ontwerpfase

Ontwerpfase
Je ontvangt van mij 3 logovoorstellen. Jij kiest hieruit je favoriete voorstel, welke ik vervolgens uitwerk tot het definitieve ontwerp. Ik hanteer hierbij 3 correctierondes. Ik vertaal het logo indien gewenst door naar een visitekaartje, briefpapier en/of envelop.

Afronding
Als je helemaal tevreden bent, stuur ik je de factuur. Wanneer de betaling is voldaan, ontvang je van mij alle digitale bestanden en een merk brandboard. Dit merk brandboard bevat de gebruikte kleurcodes en fonts, die je nodig hebt als je zelf aan de slag gaat met de vormgeving.

Comments are closed.